Noii carburanți MOL EVO curăță motorul și mențin efectul de curățare

MOL prezintă noii carburanți EVO, care curăță motorul și mențin acest efect, asigurând performanța optimă a mașinii tale pentru un timp îndelungat.

Începând cu luna octombrie, MOL a înlocuit gama de carburanți în cele peste 200 de benzinării ale rețelei din România.

Astfel, motorina Tempo Plus Euro Diesel a fost înlocuită cu produsul EVO Diesel, în timp ce benzina Tempo Plus 95 fără plumb a fost înlocuită cu sortimentul Benzină EVO 95.

carburanti_evo_mol_romania

În gama premium, motorina EVO Diesel a devenit EVO Diesel Plus, iar produsul Benzină EVO s-a transformat în Benzină EVO 100 Plus, o benzină nou, îmbunătățită cu o cifră octanică de minimum 100.

Toţi carburanţii din gama EVO sunt noi, cu proprietăţi îmbunătăţite, care asigură o curăţare mai eficientă a motorului, concomitent cu o protecţie de durată.

Datorită conţinutului special de aditivi, noua gamă de carburanţi EVO elimină depunerile și protejează componentele motorului împotriva coroziunii, astfel încât motorul și sistemul de alimentare a acestuia să fie mai curate. Conform rezultatelor testelor efectuate pe motor, carburanţii EVO MOL, cu un conținut îmbunătățit de aditivi, reduc cu până la 58% depunerile existente.

Ce înseamnă acest lucru pentru mașina ta?

Motorul funcționează aproape de parametrii săi optimi şi capătă o durată de viață extinsă, într-un mod mai ecologic.

În același timp, noii combustibili MOL EVO previn formarea  unor noi depuneri , menținând astfel curățenia motorului și a sistemului de injecție pe termen lung.  Astfel, benzina EVO reduce apariția depunerilor cu până la 99% pentru motoarele cu injecție indirectă de benzină, comparativ cu carburantul de referință UE. Motorina EVO Diesel asigură o pierdere de putere cu 57% mai mică la motoarele turbodiesel cu injecție directă de tip common rail față de motorina de referință.

Introducerea noii generaţii de carburanţi EVO MOL răspunde strategiei de retail a Grupului MOL şi vine în întâmpinarea dezvoltării continue a industriei auto. Odată cu introducerea pe piaţă a noii game de carburanţi, Grupul MOL pune la dispoziţia celor 10 milioane de clienţi pe care îi are în Europa Centrală şi de Est carburanţi premium, cu un impact mai redus asupra mediului.

Din octombrie, alimentează cu noii carburanți EVO de la MOL și ai 100% grijă de mașina ta.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account