Primele fotografii oficiale cu Brabus 1300 R

În sfârșit, au apărut primele fotografii oficiale cu Brabus 1300 R.

KTM a anunțat că vor fi produse doar 154 de unități, 77 în culoarea Magma Red, iar alte 77 în culoarea Signature Black.

Dacă te întrebi de unde acest număr, în 1977 Bodo Buschmann și Klaus Brackmann își puneau la comun atât pasiunea pentru tuning cât și inițialele. Astăzi, numele de Brabus nu are nevoie de nici o prezentare.

Eticheta de preț depășește 40.000 de euro iar fanii KTM deja spun că preferă să dea mai puțini bani pe Super Duke. Asta pentru că motocicleta este în esența un Super Duke Evo, cu alt design, din care notăm prizele de aer din carbon, cu roți care reiau tema Monoblock Z – regăsită pe bolizii Brabus și un sistem de evacuare care ar arăta la fel de bine și pe un automobil.

Rămâne totuși publicul Brabus, iar dintre acești oameni înstăriți, nu puțini dețin un permis categorie A. Și povestea se schimbă. Nu prea cred că austriecii, în lipsă de clienți, o să ajungă să vândă la reducere aceste Brabus… Să ne uităm apoi la șei, mie cea roșie îmi evocă tapiseria unor scaune din lojele sălilor de operă…

Pentru ca să nu mai lungim povestea, dacă ai banii pentru un G-Klasse, un Brabus 1300 R poate trece oricând pe post de Snickers-ul pe care îl cumperi la casa de marcat pentru că ai poftă de ceva dulce.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account