RayZR este cel mai nou și mai ușor scuter Yamaha

Gama scuterelor urbane de la Yamaha primește un nou membru și anume RayZR. Acesta este și cel mai ușor scuter din gamă, cântărind doar 99 de kilograme. Încorporează tehnologie hibridă.

Motorul de 125 cmc, răcit cu aer, oferă 8 cai putere și lucrează împreună cu sistemul electric Power Assist pentru a oferi reacții mai rapide la plecarea de pe łoc. Există și o funcție Start & Stop care reduce consumul de carburant cu 4%.

Dimensiunile roților, 12 inch pentru față și 10 pentru spate, oferă un caracter agil și fac ca RayZR să fie extrem de simplu de strunit. Începătorii vor aprecia și sistemul de frânare unificat.

Astfel, atunci când se frânează doar spatele, sistemul activează parțial și frâna față, iar la frânările cu ambele roți, forța de frânare este distribuită automat între acestea.

Acestea nu sunt singurele dotări.  Yamaha RayZR oferă pornire keyless, un bord LCD, lumini LED, spațiu sub șa pentru o cască integrală și un generator denumit „Smart Motor”, care contribuie la o pornire mai silențioasă a motorului.

Interesant este că Yamaha a ales să nu prezinte acest scuter la EICMA, păstrând premiera pentru NEC Motorcycle Live, Birmingham. Dar, deja se cunoaște disponibilitatea sa la dealerii Yamaha și anume martie 2024

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account