Roșu aprins: Gas Gas a lansat gama enduro 2023

Gas Gas, divizia „roșie” a KTM, a lansat în această săptămână, gama de motociclete enduro 2023.

enduro Gas Gas 2023

Este vorba despre patru modele, două în doi timpi, EC250 și EC300 și alte două în patru timpi, EC250F și EC350F.

Toate sunt omologate Euro 5 și sunt alimentate printr-un sistem de injecție de combustibil, descris de Gas Gas drept simplu și eficient. În mod tradițional pentru brandul spaniol, este păstrat amortizorul spate –  WP XACT, dar cu pârghii, ceea ce permite mai multe opțiuni pentru setări, în funcție de stilul de dat, comparativ cu sistemul PDS folosit pe modele KTM.

enduro Gas Gas 2023

Furca este tot de la WP, mai exact modeluL XPLOR USD, cu brațe de 48 mm și cursă de 300 mm. Frânele, dar și ambreiajul vin de la Braktec, o companie spaniolă, iar rezervoarele este același pentru toate modelele, cu o capacitate de 8.5 litri.  Starterul electric este și el prezent pe fiecare motocicletă din gamă.

enduro Gas Gas 2023

Așadar, KTM gestionează bine problema pe care o ridica mulți enduriști, dacă nu cumva Gas Gas sunt doar niște KTM-uri de o altă culoare. Diferit este și sistemul de evacuare, care e descris ca fiind mai silențios, motocicletele KTM având în plus o cameră în cotul de evacuare.

enduro Gas Gas 2023

Singurul update major raportat la ultimii trei ani este culoarea, de această dată roșul devenind dominant. Cu un preț ușor mai mic decât al motocicletelor similare de la KTM, motocicletele Gas Gas își păstrează în continuare aerul de marcă destinată celor care vor ceva mai diferit și mai „rebel”, o imagine pe care spaniolii o aveau înainte de achiziția de către Pierer Group. Acum însă la pachet cu seriozitatea austriacă în ce privește branding, marketing, vânzări șamd.

enduro Gas Gas 2023

Cel mai ușor model din gamă este EC250F, la 105.6 kg fără carburant. De notat și gama în creștere de accesorii racing, modelele Gas Gas putând astfel fi „tunate” după pofta sufletului și puterea portofelului, cu etriere Brembo, evacuări Akrapovic, kituri cilindru „factory”, lista putând continua.

Nu în ultimul rând, Gas Gas pare să aibe planuri și pentru bikerii amatori mai mult de asfalt, așa cum poți citi aici!

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account