Mol
Mol
Mol

Shibuya Helmets: casti si nuduri [FOTO]

Shibuya Helmets nu este o noua marca de casti, ci un proiect nascut din uniunea a doi pasionati brazilieni de moto: Victor Hugo Daguano si Teydi Deguchi. Abordand clasicul binom „femei si motociclete”, cei doi au creat acest interesant proiect foto, subliniind corpul feminin cu rafinament.

[wzslider]

Ideea initiala aparuse la Shibuya Garage si implica fotografierea a 30 de fete care sa poarte doar casca. Proiectul a luat insa amploare si 65 de fotomodele au pozat pentru artisti. Inca un factor interesant este anonimatul modelelor, care, pe langa casca, poarta si o bandana, fular sau casca integrala.

Fiecare model are stilul sau si nu toate sunt profesioniste. Printre ele se afla femei care lucreaza in PR, balerine, hair-styliste, jurnaliste si DJ.

shibuya-helmets-1

Victor Hugo Daguano, fotograf si desenator profesionist, este autorul instantaneelor. A lucrat la dezvoltarea logo-urilor pentru diverse marci de renume, precum Elle, Marie Claire, Bazaar si se ocupa si cu realizarea de fotografii publicitare. A si ilustrat carti. Teydi Deguchi, customizator si grafitti artist, merge pe motocicleta de la 13 ani si, cu Shibuya Garage, a facut din pasiune un mod de a-si castiga existenta.

Proiectul va culmina cu o expozitie, in timpul careia va fi prezentata si cartea Shibuya Helmets. Totul se va desfasura intr-un mediu tipic auto-moto, insotit de muzica live. Data nu a fost inca stabilita, dar puteti urmari paginile de facebook Shibuya Helmets si Shibuya Garage.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account