Trailmax Raid, o nouă anvelopă de la Dunlop

Dunlop a prezentat noua sa anvelopă ON/OFF, Trailmax Raid

Conceput pentru o utilizare de 50% pe asfalt și 50% în off-road, acest caucic este menit să consolideze prezența mărcii în segmentele Adventure și Trail. Trailmax Raid combină expertiza și tehnologiile Dunlop din gamele Adventure și Touring cu cea din sectorul său off-road. Este potrivit pentru o gamă largă de motociclete , de la modele dual sport de dimensiuni medii până la motocicletele adventure de cilindree mare, oferind abilități off-road și un caracter predictibil, dar și siguranță în condiții de ploaie și rezistență pentru touringul pe distanțe mari.

Noua anvelopă se alătură modelului Trailmax Meridian, lansat în urmă cu trei ani. Trailmax Meridian oferă capabilități off-road în condiții de utilizare ocazională, în timp ce Trailmax Raid este conceput special pentru motocicliștii care abordează în mod regulat segmente off-road.

Designul Trailmax Raid este inspirat de D908 RR,  Dunlop, o anvelopă de rally raid, caracterizată prin blocurile pronunțate de pe banda de rulare, care sunt acum o parte cheie a profilului Trailmax Raid.

Trailmax Raid va fi disponibil începând cu 1 martie, în trei dimensiuni față, pentru roțile de 19 și de 21 de inchi, și șase dimensiuni pentru spate pentru roți de 17 și 18 inchi.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account