Triumph prezintă noul Scrambler 1200 Bond, ediție specială „007”

O serie limitată a modelului Triumph Scrambler 1200 XE este inspirată de celebrul agent secret aflat în slujba Maiestății Sale. Apare ca urmare a colaborării dintre Triumph și cel mai nou film din seria James Bond, „No Time To Die”, în care s-au folosit motociclete Triumph Scrambler.

În al 25-lea film cu James Bond, „No Time To Die”, s-au folosit modele Triumph Tiger și Triumph Scrambler pentru diversele cascadorii spectaculoase tipice acestui gen de film.

Profitând de această legătură cu celebrul agent 007, Triumph a realizat o ediție specială a modelului Scrambler 1200 XE (testat de noi în versiunea XC anul trecut), inspirată de modelele care apar în film. Este vorba de 250 de exemplare numerotate prin plăcuțe individualizate, cu pachetul special „Bond”, care se vor vinde la un preț de aproximativ 19.500 de euro.

Motocicleta se distinge printr-o serie de detalii, începând cu culoarea specială Sapphire Black, cu un logo Triumph supradimensionat pe rezervor, detalii negre (aripă spate, mâner spate și scut motor vopsit negru în câmp electrostatic, jambele furcii, basculă și capacul pinionului) cu accente aurii pe alocuri.

Alte detalii specifice variantei Bond Edition cuprind aripa față înaltă, vopsită negru, proiectoare cu carcasă neagră, tobă Arrow cu capete din fibră de carbon și grila farului din oțel inoxidabil.

Pe partea tehnică, totul e cunoscut deja: motorul cu doi cilindri paraleli, răcit cu lichid, cu putere maximă de 90 CP la 7.400 CP și un cuplu maxim de 110 Nm la 3.950 rpm. Bordul color TFT are afișajul de bun-venit cu tematică „Bond” și două moduri de afișaj personalizabile.

Amortizoarele spate sunt Ohlins, complet reglabile, cu rezervor separat, iar etrierele sunt Brembo M50, radiale monobloc.

Vă cam face cu ochiul? Vorbiți cu Motoboom, importatorul Triumph în România.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account