[VIDEO] Ștergătoare electrice de vizieră: o necesitate sau un moft?

Ați mers vreodată cu motocicleta pe ploaie și vă deranja viziera plină de apă? Slovenii de la Wipey s-au gândit la o soluție: ștergătoarele electrice de vizieră, care se montează pe orice cască.

Producătorii de gadget-uri ne asaltează cu tot felul de invenții, care mai de care mai ingenioase, precum huse încălzite pentru șa, dispozitive automate de uns lanțul și costume cu airbag. Una dintre cele mai noi astfel de invenții sunt ștergătoarele electrice universale pentru vizieră.

Se numesc WiPEY și sunt inventate de niște minți luminate din Slovenia. În mod interesant, în Slovenia cantitatea anuală de precipitații este de 1.000 mm, cu 200 mm mai mult decât în Marea Britanie. Pe de altă parte, există soluții mai simple și mai ieftine pentru a face apa să nu-ți stea pe vizieră. Una dintre ele este să mergi ceva mai tare.

Ștergătoarele electrice WiPEY au două moduri de funcționare, pentru ploaie intensă sau slabă și sunt alimentate de o singură baterie care ține între 3 și 12 ore, în funcție de cât de intens le folosești. Există și un buton Bluetooth opțional, care se poate pune pe ghidon, asta ca să acționezi ștergătoarele fără să iei mâna de pe ghidon.

Deocamdată, produsul este în faza de prototip și urmează să înceapă o campanie de strângere de fonduri pe Kickstarter pentru WiPEY. Dacă vreți să aflați mai multe, intrați aici: wipey.com.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account