Yamaha a dat startul comenzilor pentru noul R1M

Yamaha R1M

Constructorul nipon a dat startul înscrierilor pentru comanda celui mai exclusiv Superbike din portofoliu, R1M.

Fanii Yamaha pot aplica acum online pentru a-și rezerva una din puținele motociclete R1M care vor fi produse în 2018. Prețul de pornire va fi de 23.800 euro (TVA inclus), iar pentru România puteți aplica aici – https://r1m.yamaha-motor.eu/ro-RO/registration.

Începând cu 2018, Yamaha R1M beneficiază de câteva update-uri importante, care o fac o armă și mai redutabilă pe circuit, față de versiunea pe care am testat-o noi. Avem pe listă o suspensie semi-activă Ohlins îmbunătățită, un mai bun management electronic pentru frâne, accelerație și manevrabilitatea pe viraje. Un quick shifter nou este disponibil pe motocicletă și permite schimbarea atât în trepte superioare, cât și inferioare, fără acționarea ambreiajului.

Având în vedere experiența anilor trecuți, când cotele de producție s-au evaporat ca roua într-o dimineață de august, vă recomandăm să aplicați cât mai rapid. Nu sunt multe unități în plan și o mulțime de piloți stau cu ochii în patru pentru a-și comanda una.

Odată cu livrarea noului R1M, Yamaha va oferi clienților și un bilet de participare la evenimentul Yamaha Racing Experience, în vara anului viitor. Acolo, tehnicienii niponi te vor învăța cum să-ți setezi motocicleta (atât teoretic, cât și practic, în sesiuni de antrenament) în funcție de circuit și competiția în care participi.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account