Mol
Mol
Mol

Aleix Espargaro va avea propria echipa in Moto3 anul viitor

Calcandu-i pe urme lui Valentino Rossi, cel mai mare dintre fratii Espargaro va infiinta anul viitor o echipa proprie in Motomondial, la categoria Moto3.

MotoGp of Qatar - Free Practice

Aleix Espargaro, liderul actual al clasei Open din MotoGP cu prototipul FTR Yamaha al echipei NGM Forward Racing, va inscrie o echipa in Campionatul Mondial Moto3 incepand cu 2015, in continuarea experimentului de anul acesta, cand a avut echipa in aceeasi clasa in CEV (Campionatul Spaniol de Viteza).

Miscarea lui Espargaro, pe care ultimele zvonuri il dau ca pilot in echipa de uzina Suzuki anul viittor, o imita pe cea a lui Valentino Rossi, care anul acesta si-a infiintat propria echipa de Moto3 (Sky Team VR46), cu pilotii Romano Fenati si Francesco Bagnaia, si care la randul sau are si o echipa in CEV.

Echipa RBA Racing a lui Aleix Espargaro (cunoscuta si sub numele Boe41 Motorsport) a avut rezultate bune in primul an in CEV, pilotul Gabriel Rodrigo fiind pe locul cinci in clasamentul general. De altfel, conform cotidianului spaniol „Marca”, Rodrigo (wildcard la Sachsenring in locul lui Niklas Ajo, accidentat) va insoti echipa in trecerea catre Motomondial, urmand a i se alatura un pilot al carui nume nu este cunoscut deocamdata.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account