Accentul cade pe siguranta pilotilor in etapa de sambata de la Ciolpani a Motocross Cup

Mai putin de 48 de ore au mai ramas pana la primul start a celei de-a doua etape a Motocross Cup, care se va desfasura sambata, 25 mai, pe circuitul de la Ciolpani (DN1, km 37), cu incepere de la orele 12:00. Peste cincizeci dintre cei mai buni piloti de motocross ai Romaniei sunt asteptati sa concureze in cele opt clase ale acestei cupe private de motocros, precipitatiile cazute ieri aducand suprafata circuitului in conditii optime de aderenta. Intrarea este libera pentru spectatori.

dscf7873

„Pentru sambata prognoza meteo indica soare, iar cu ploile pe care le-am avut, aceasta nu poate insemna decat o suprafata de rulare ideala pentru sportivi. Lucram la ultimele finisaje ale circuitului si, ca la fiecare etapa a Motocross Cup, accentul cade pe siguranta pilotilor. Aceasta inseamna de la felul in care am pregatit circuitul din punct de vedere tehnic, la respectarea stricta a progamului de desfasurare, la facilitatile care le punem la dispozitia sportivilor si echipajelor de interventie medicala. Am gandit totul in asa fel incat riscurile sa fie minime si sportivii sa se poata concentra exclusiv pe pilotarea motocicletelor”, spun organizatorii, Adrian Raduta (Top Cross TCS) si Ciprian Popescu (Dual Racing Team).

 

In pauza intre antrenamentele cronometrate si manse, in jurul orelor 14:00, toti cei prezenti la circuit vor tine un minut de reculegere in memoria pilotului bulgar Doborov Dobromir, trecut in nefiinta  duminica la Zarnesti, in etapa de campionat est european, urmarind victoria in sportul pe care il iubea.

 

Dar, cum motocrosul inseamna si o celebrare a bucuriei de a trai, organizatorii vor re-edita la Ciolpani si momentul de „Harlem Shake MX”, care in etapa de deschidere de la Prundu a fost pe gustul spectatorilor, in zona startului. Sportivii isi vor tura motoarele si isi vor demonstra abilitatile de pilotaj, in siguranta, aproape de public, care la circuitul de Ciolpani se bucura de spatii bine delimitate.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account