Jorge Lorenzo a semnat cu Honda începând cu sezonul MotoGP 2019

Triplul campion mondial Jorge Lorenzo a semnat un contract cu Honda și începând cu sezonul 2019 îi va fi coechipier lui Marc Marquez, conform Autosport.

Anunțul semi-oficial venit din partea jurnaliștilor Autosport a ieșit la suprafață la doar câteva ore după ce Honda a comunicat despărțirea de Dani Pedrosa. Așadar, ne așteptăm la un sezon 2019 și mai spectaculos, având în vedere parcursul dificil al lui Lorenzo la Ducati și dorința sa de a se întoarce pe o japoneză în MotoGP.

Aceeași publicație a dezvăluit faptul că Jorge Lorenzo și oficialii Honda au ajuns la un acord cu câteva zile înainte de etapa de la Mugello, acolo unde spaniolul s-a impus în stilul caracteristic. În ciuda rezultatului, Lorenzo a recunoscut că acesta a venit mult prea târziu pentru a mai schimba ceva în parteneriatul cu Ducati.

Rămâne de văzut dacă pe parcursul celor doi ani ai contractului cu Honda spaniolul va reveni la forma care l-a consacrat ca triplu campion mondial. Să nu uităm că în aceeași boxă este Marc Marquez, un pilot extrem de competitiv și talentat, aflat pe o continuă pantă ascendentă de câțiva ani buni.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account