Marquez reziliază contractul cu VR46, firma de merchandising a lui Rossi

Deși, cu puțin timp în urmă, relatam că acordul dintre Marquez și VR46 Racing Apparel, firma de merchandising a lui Rossi, este încă valabil și nu există semne că s-ar încheia prematur, Marquez ne contrazice, reziliind contractul cu societatea Doctorului.

0cf4ed25ff5f4e28af77bab3a6b92b96

Materialele promoționale cu numele lui Marquez nu vor mai fi produse de compania lui Rossi

Evident, problemele dintre Marquez și Rossi sunt departe de a fi rezolvate. Doctorul și-a susținut declarațiile belicoase și teoriile conspirației de-a lungul iernii, reiterându-le și cu ocazia lansării echipei Yamaha pentru 2016.

Marquez nu s-a lăsat mai prejos, rupând multe dintre legăturile pe care le mai avea cu legendarul rider italian. Astfel, tânărul rider catalan a reziliat prematur contractul pe care îl avea cu VR46 Racing Apparel, compania de merchandising a lui Rossi, care producea și distribuia materiale promoționale cu numele lui Marquez.

Conform site-ului german Speedweek, lucrurile s-au întâmplat exact invers față de cum se zvonea la finalul sezonului trecut, când se spunea că Rossi era pe cale să renunțe la contractul cu Marquez după toate cele întâmplate. Se pare însă că Marquez a considerat că nu mai poate avea încredere în compania lui Rossi, chiar dacă acesta are foarte puține legături propriu-zise cu VR46, firmă care este administrată de câțiva membri cu greutate ai fan-clubului său. Chiar și așa, fanii lui Rossi (după cum am văzut pe internet la finalul sezonului trecut) pot fi impulsivi când este vorba de idolul lor, așa că Marquez a considerat că ar fi mai sigur să renunțe la contractul cu VR46 și să apeleze la altă companie italiană, GP Racing Apparel, sub egida Gruppo Pritelli – o societate cu sediul în Cattolica (orașul de baștină al regretatului Simoncelli), lângă Misano Adriatico. Multe alte vedete din MotoGP au contract cu această companie, printre care și Iannnone, Lorenzo, Hayden și Dovizioso.

Dar Marquez nu s-a oprit aici. Spaniolul a renunțat și la camera sa închiriată în hotelurile mobile GP Rooms, deținute de familia Nieto. Spaniolul folosea cazarea în GP Rooms pentru faptul că era chiar în padocul MotoGP și putea fi aproape de echipa sa. Dar Pablo Nieto este managerul echipei de Moto3 Sky VR46, înființată de Rossi. În plus, veteranul Angel Nieto nu s-a pronunțat deloc în favoarea lui Marquez în calitatea sa de comentator la postul spaniol Telecinco. Colac peste pupăză, Fonsi Nieto este un prieten apropiat al lui Rossi și a susținut în totalitate varianta Doctorului în interviurile televizate. Ambii frați Marquez foloseau cazarea în GP Rooms, care costa aproximativ 30.000 de euro pe an de fiecare, dar acum au renunțat la această soluție și sunt în căutare unui motorhome pe care să-l folosească împreună.

Având în vedere situația tensionată în care sunt implicați trei dintre cei mai buni piloți din toate timpurile – Rossi, Marquez și Lorenzo, 2016 promite să fie un sezon de pomină.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account