Accesorii testate: Geanta Touratech Dry bag Adventure Rack-Pack

Sezonul acesta am testat nu doar echipamente moto, ci și accesorii precum geanta Dry bag Adventure Rack-Pack de 31 de litri, furnizată de prietenii noștri de la Touratech România.

Geanta Touratech este realizată împreună cu specialiștii de la Ortlieb, în buna lor tradiție, și este simplă, practică, impermeabilă și se închide prin rulare, fiind gândită pentru fixarea pe șaua pasagerului sau pe suportul de bagaje din spate.

Închiderea orizontală este de dimensiuni mari și este rigidizată, există și o curea de umăr plus mânere pentru cărat, are mai multe puncte de prindere și este disponibilă în trei mărimi. Eu am testat-o pe cea „M”, de 31 de litri.

Când am primit-o de la Touratech România, nu-mi imaginam că voi avea nevoie de ea prea curând, căci nu prea apuc să fac ture lungi după placul meu în timpul sezonului, fiind prins între obligațiile pentru site-ul pe care-l citiți acum, participarea și comentariul la cursele din MotoRC by Rompetrol și cursurile la Rider Academy. Când colo, am folosit-o mult mai frecvent decât mi-aș fi imaginat, căci atunci când faci cursuri la Motor Park România și ai de cărat o mulțime de lucruri (printre care și un espresor), e bine să ai în ce să le cari. Așa că am făcut multe drumuri (nu foarte lungi, ce-i drept), cu geanta Dry Bag plină până la refuz și fixată pe locul pasagerului.

Recordul la cărat bagaje l-am atins într-o zi de octombrie, când am avut un tank-bag în față, geanta Touratech pe locul din spate, pe ea fixat un combinezon de piele, un rucsac în spate și topcase-ul Vario plin până la refuz.

Așadar, cum s-a descurcat geanta Dry Bag? Până acum, excelent. Este foarte rezistentă, foarte ușor de curățat și se fixează rapid pe șaua pasagerului. Cu ea plină-ochi (practic, nu putusem să o închid de tot), când mă grăbeam teribil, am mers pe autostradă cu viteze de până la 180 km/h (în Germania, domnilor polițiști!) și nu s-a desfăcut nimic, n-a fâlfâit nimic aiurea, totul a stat exact așa cum aranjasem la plecare.

Nu am mers cu ea pe ploaie până acum, dar în testul video de mai jos se poate vedea cât de impermeabilă este geanta respectivă:

Ce nu mi-a plăcut? Nu pot să zic că am găsit ceva anume, dar așa, ca să-i caut nod în papură (ceva la care mă pricep foarte bine, conform jumătății mele mai bune), aș spune că obiectele mari și rigide sunt greu de înghesuit în geantă (de exemplu, cutii de plastic) și tind să blocheze închiderea – practic, nu ai loc să rulezi cum trebuie închiderea, deci pierzi impermeabilitatea.

Geanta Dry Bag costă 385 de lei în magazinul online Touratech România, dar vestea extrem de bună este că, de Black Friday, mâine aveți 15% reducere la toate produsele Touratech. Așa că, dacă vă vine impulsul de shopping după niște accesorii de calitate pentru motocicleta voastră adventure, aveți pontul pe tavă. Cu plăcere!

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account