Ola Stenegard este noul Designer Șef de la Indian

După 15 ani în care a dus motocicletele BMW Motorrad pe culmile design-ului exterior, Ola Stenegard face un pas spre continentul Nord-American și devine noul șef al departamentului Design din cadrul Indian Motorcycle.

Veteranul suedez are o lungă istorie în ceea ce privește design-ul moto, acesta începând să modifice și să proiecteze componente moto la vârsta de 7 ani (evident, la nivel de amator, fără prea multe cunoștințe tehnice). La vârsta de 15 ani, câștiga primul premiu la un concurs de custom din Stockholm, cu un moped modificat în stilul chopper-elor Arlen Ness – MCN are un mini-interviu interesant, cu poze. A urmat studii de specialitate și a lucrat pentru Saab, Ohlins și Indian (între 2001 și 2003).

Cea mai prolifică perioadă creativă pentru Stenegard a început în 2003, odată cu angajarea la departamentul de design al BMW Motorrad. Acolo și-a putut pune în valoarea pasiunea pentru design industrial și artă custom, fiind responsabil de R nineT și toată gama Heritage dezvoltată ulterior, dar și de superbike-ul S 1000 RR. În același timp, s-a implicat activ și în marketing-ul emoțional lansat de bavarezi, platforma SOULFUEL lansată de BMW având gene de la Stenegard. A continuat să lucreze în paralel la proiecte custom personale.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account