Așa va arăta noua Yamaha R7!

Prezentarea oficială a noii Yamaha R7 va avea loc pe 18 mai, dar iată primele poze oficiale cu noul model, care dezvăluie multe despre noua supersportivă bazată pe platforma MT-07.

Cu un video teaser lansat acum câteva zile, Yamaha a anunțat prezentarea noii supersportive R7, despre care se vorbește deja de ceva vreme, pentru 18 mai. Atunci vom cunoaște în detaliu noul model.

Între timp, câteva imagini oficiale au început să circule pe internet, dezvăluind destul de multe despre noua sportivă bazată pe platforma MT-07. Estetica preia stilul ultimelor generații de YZF-R6 și YZF-R1, având proporții foarte reușite și o imagine distinctivă.

Pe plan tehnic, ca diferențe între naked-ul MT-07 și sportiva bazată pe acest model ies în evidență furca inversată, noul sistem de frânare față cu etriere și pompă radiale și jantele cu 10 spițe subțiri văzute pentru prima dată pe MT-10.

Bascula din aliaj de aluminiu și suspensia spate par foarte asemănătoare cu cele de pe MT-07, dar am putea să ne așteptăm la diferențe în materie de setări. Cadrul pare să fie tot din oțel, dar va fi, cu siguranță, revizuit în materie de cote și de geometria lagărului furcii.

Motorul CP2 cu doi cilindri în linie, de 689 cmc, va avea probabil o putere mai mare decât 73,4 CP, cât anunță Yamaha pentru ultima generație de MT-07, care respectă normele Euro 5. Evacuarea lui R7 pare, totuși, identică cu a naked-ului. Va fi nevoie de mai multă performanță pentru ca noul model să fie competitiv pe o piață unde există deja modele precum Honda CBR650R și noua Aprilia RS660.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account