Bultaco revine!

Sambata seara, in cadrul unui eveniment la Londra, Bultaco Motors a prezentat primele modele de motociclete din epoca moderna. Evenimentul a fost unul foarte bine organizat, dand impresia ca Bultaco ia lucrurile foarte in serios.

Bultaco-Rapitan-Electric-Motorcycle-2-web

Managerii si investitorii au vorbit despre proiect, punand accentul pe inovatia in domeniul propulsiei electrice si pe senzatiile si pasiunea pe care le poate starni o motocicleta.

Un invitat exceptional a fost Sammy Miller, un pilot renumit in anii ’50, care a povestit cateva anecdote interesante legate de marca spaniola din acele vremuri. Un lucru interesant este ca principalii actionari ai brandului sunt chiar membrii familiei Bulto, cei care au infiintat aceasta marca acum cateva decenii. Numele Bultaco este de fapt o combinatie a numelor fondatorului, Paco Bulto.

Modelele prezentate sunt rezultatul unor ani de cercetare, in parteneriat cu lideri in domeniul inovatiei tehnologice. Spre exemplu, la dezvoltarea modelelor a participat si Moto Csysz, o companie renumite pentru participarile la Isle of Man TT cu primele motociclete electrice de competitie.

Modelele Rapitan si Rapitan Sport sunt naked-uri cu propulsie 100% electrica, motorul dezvoltand 54 CP si un cuplu de 125 Nm (comparabil cu al unei motociclete de 1.200 cmc). Motocicletele beneficiaza de franare regenerativa (bateria se incarca la decelerare), ABS cu doua canale, spatiu de depozitare pentru o casca integrala si au autonomie in regim combinat de 140 km. Viteza maxima este 145 km/h si vehiculul cantareste 189 kg.

Bateria se incarca in 3,5 – 5 ore, sau in 45 de minute –  o ora in regim de incarcare rapida.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account