Crispy Club oferă un kit care transformă o Yamaha Ténéré 700 într-un racer din anii ‘80

Dacă ai o Yamaha Ténéré 700 fabricată începând cu 2019, pe care îți dorești să o transformi într-o ”mașinărie” retro, în stilul motocicletelor cu care se concura la Dakar, atunci când Dakar se întâmpla în Africa, Crispy Club are soluția.

De acord, atunci când spui Crispy Club nu te gândești chiar la o gașcă de vajnici rideri dintr-o bucată, dar dacă așa le-a venit lor să se numească, asta e. Este vorba despre un atelier de customizare parizian, specializat în restaurări de motociclete din anii ’80 și ’90 dar și în producția de obiecte vestimentare ”cool”.

Kit-ul vine de-a gata, trebuie doar montat, așadar nu te obligă să mai faci tu pe meșterul și include un set de plastice pentru radiator, far LED cu mască proprie, suport de instrumente cu off-set și un set de aripi pentru cele două roti. Dacă stăm să ne privim cu mai multă zgârcenie, destul de puțin pentru 2400 de euro. Dacă vrei și grafică în stil Dakar, trebuie să mai scoți din buzunar încă 500 de euro, pentru un kit gata vopsit. Există patru variante de culoare și oricât de aspru ai fi treuie să recunoști că aceste kituri sunt de efect. Mă rog, dacă chiar te distrează ideea de a te da pe o  Ténéré 700 nouă, dar care să pară din 1986. Asta, tu decizi.

Desigur, există varianta  Ténéré 700 Rally Edition, pentru care trebuie să plătești cam echivalentul unui kit Crispy Club, față de o Ténéré obișnuită și care vine cu o evacuare finală Akrapovic. Sau aroganța finală, o Ténéré 700 Rally Edition cu un kit Crispy Club, cum e foarte posibil să fi făcut și parizienii…

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account