Custom: Yamaha XSR se transformă în „The Corsa Scorcher” și „The Soil Scorpion”

Customizatorul taiwanez Winston Yeh, prin a sa companie Rough Crafts, a realizat încă un proiect de excepție în programul Yamaha Yard Built, care încurajează meșterii motocicletelor custom să realizeze opere de artă plecând de la modelele de serie din gama producătorului din Iwata.

Rough Crafts a pornit de la roadsterul clasic-modern XSR700, realizând, de fapt, un proiect dublu: pe de o parte un cafe-racer elegant și minimalist, denumit „The Corsa Scorcher”, iar pe cealaltă un scrambler/flat-tracker agresiv, cu numele inedit „The Soil Scorpion”.

[wzslider]

„Nu reușeam să mă hotărăsc dacă să merg pe semighidoane și să o fac cafe-racer sau cu ghidon lat și să iasă un flat-tracker și așa mi-a venit ideea: de ce să nu fac un kit pentru fiecare, apoi clienții pot să opteze pentru suspensii, frâne, ghidoane după preferințe?”, declară Winston Yeh.

Dorind să facă acest kit cât mai versatil cu putință, a proiectat un set de juguri care poate primi o furcă de YZF-R1, cu tot cu ax, frâne și jante gândite pentru furca de R1.

2017_YAM_XSR700RoughCrafts_EU_CUSTOM_STAT_004

Pentru a reuși conceptul „o motocicletă, două versiuni”, a apelat la Shark Factory pentru suspensia complet reglabilă electronic, cu telecomandă, X2E. Astfel, suspensia se poate regla foarte rapid pentru pilotaj pe asfalt sau pe macadam.

Versiunea cafe-racer are jante din fibră de carbon de la Rotobox și semighidoane Gilles Tooling, plus o tobă Akrapovic de titan, realizată inițial pentru R1.

2017_YAM_XSR700RoughCrafts_EU_CUSTOM_STAT_002_preview_tcm269-683746

Versiunea scrambler are jante forjate de la Wukawa Industry Co., un ghidon lat realizat manual și o tobă de titan Akrapovic înălțată, în stil flat-track. Ambele versiuni au frâne custom de la Beringer.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account