Harley-Davidson își reafirmă creativitatea și istoria cu schema de culoare custom Apex Factory

Harley-Davidson a anunțat o nouă schemă de culoare pentru câteva modele Grand American Touring, alese pe sprânceană.

Este vorba despre opțiunea Apex Factory, inspirată de lunga istorie de participare la competiții a Harley-Davidson. Ea poate fi deja admirată la Sturgis Motorcycle Rally. Piesa de rezistența a acestei scheme grafice este silueta rezervorului legendarului flattracker Harley-Davidson XR750. La modelele carenate, aceasta se continuă pe părțile lor laterale, la un unghi care face ca motocicleta să pară în mișcare, chiar și atunci când ea stă pe loc. La efectul de „curgere” contribuie și linille de pe capacele laterale și saddlebags.

Vopseaua Apex Factory custom permite riderilor să exprime fiorii vitezei și competiției, prin caroseria baggerului lor, spune Brad Richards, director creativ Harley Davidson.

Și într-adevăr, procesul de creație nu a fost unul simplu. Baza de plecare este vopseaua Vivid Black, forma rezervorului XR750 fiind obținută cu ajutorul nuanței Gauntlet Gray, accentuată cu benzi Jet Fire Orange, identice cu cele folosite pentru flatrackerul de competiție. Există umbre care cad spre interiorul panelului, acesta fiind decorat cu motivul „bar and shield”, cu, cel mai bine este să folosim termenii specifici graficienilor, fade in și fade out. La fel ca și pe motocicletele de curse Harley-Davidson. Apoi, stratul final aplicat este unul de lac.

Această schemă de culoare custom va fi oferită pe următoarele modele 2022, până la finalul producției pentru acest an:

  • Road King® Special model
  • Street Glide® Special model (variantele Chrome and Black)
  • Ultra Limited model (Chrome and Black)
  • Road Glide® Limited model (variantele Chrome and Black)
  • Road Glide® Special model (variantele Chrome and Black)

Totodată, Harley-Davidson® Genuine Motor Parts & Accessories va oferi suporturile Tour-Pak® și aripile față custom vopsite în așa fel încât să se potrivească cu schema Apex.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account