Max Biaggi are probleme cu fiscul italian

Multiplul campion mondial, cu șase titluri la activ, a fost trimis în judecată de procurorul general al Romei pentru că se pare că s-a sustras de la plata impozitelor pe o sumă de circa 18 milioane de euro.

max-biaggi-sbk-sepang-2015-008

Max Biaggi, aflat zilele acestea în Qatar, pentru a testa modelul Aprilia RSV4 de Superbike, înaintea ultimei etape de WSBK, la care va participa în calitate de wild-card, a primit vești foarte proaste. Riderul în vârstă de 44 de ani a fost trimis în judecată de procurorul general al Romei, Valerio Savio, pentru evaziune fiscală. Se pare că „împăratul roman” nu a plătit impozite la o sumă de circa 18 milioane de euro. Capetele de acuzare includ și comiterea de „acte frauduloase”, destinate blocării recuperării sumelor datorate. Procesul va avea loc pe 15 septembrie 2016 în fața unui tribunal prezidat de judecătorul Bruno Costantini.

Conform actului, „Corsarul” ar fi comis „acte frauduloase constând în transferul reședinței proprii în Principatul Monaco și în încredințarea uzufructului drepturilor sale de imagine derivate din contractele de sponsorizare cu societatea Dainese S.p.a. unor societăți de capital cu sedii la Londra, Monte Carlo și Madrid” până în decembrie 2012, cu scopul de „a se sustrage plății impozitelor pe aceste sume […] ajungând la suma totală de 17.852.261,95 euro.”

max-biaggi-sbk-sepang-2015-071

Conform acuzării, aceste fapte ale fostului pilot (actualmente comentator TV) ar fi zădărnicit recuperarea sumelor datorate către fisc. Aceasta este încă o grea încercare pentru pilotul din Roma, după despărțirea de partenera și mama copiilor săi, fosta Miss Italia 2002, Eleonora Pedron.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account