Modificări minore, efecte majore: noul Moto Guzzi V9 Bobber Special Edition

Cauciucuri supradimensionate, jante, motor, furcă, evacuare, toate de un negru mat, și o serie de subtile detalii adiacente, acesta este noul Moto Guzzi V9 Bobber Special Edition.

Schema de culoare negru-argintiu pune în evidență rezervorul din metal, în formă de lacrimă, cu al său bușon „sculptat” dintr-un bloc solid de aluminiu. Capacele laterale din aluminiu, oglinzile tip bar end  și protecțiile din cauciuc ale furcii completează aspectul impecabil al acestui V9.

Deși nu poate fi considerată o motocicletă scumpă, și are doar 65 de cai, ca orice Guzzi și acest V9 se impune prin faptul că respiră calitate. Orice reper i-ai lua la studiat. Unul dintre puținele modele rămase pe piață care îți oferă motociclismul, în forma sa atavică.

Evacuarea negru mat, tăiată oblic în secțiunea finală, pune și mai mult în evidență sunetul unic al propulsorului V-Twin longitudinal răcit cu aer, de 850 cmc. Șaua este spațioasă, foarte convenabilă pentru persoanele înalte, iar greutatea motocicletei cu toate plinurile făcute este de doar 21o kilograme.

Deși modificările operate sunt minore, cu „noul” V9 Bobber, Moto Guzzi reusește să arunce o săgeată mult mai bine țintită către nișa motocicletelor custom. Ca termen de comparație, inserăm în material și o poză cu modelul anterior, căruia, într-adevăr, acum pare că îi lipsește acel ceva.

Încă o misiune îndeplinită pentru Moto Guzzi.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account