Motocicletele de epocă cu ataș sunt stelele celei mai noi licitații Iconic Auctioneers

Organizată de casa de licitații Iconic Auctioneers,  Shuttleworth Spring Motorcycle Sale a fost un succes absolut, peste 170 de motociclete de epocă sau de producție mai recentă găsindu-și un nou proprietar.

Deși organizatorii se așteptau să dea lovitura cu un Ducati Desmosedici GP3 pilotat de Loris Capirossi în cursul sezonului 2003 al MotoGP și un Ducati Desmosedici GP7 2007 similar cu motocicleta câștigătoare a lui Casey Stoner, două motociclete de epocă s-au bucurat de mai mult succes.

Desigur, factorul financiar a fost decisiv, așteptările pentru cele două motociclete de MotoGP fiind ca acestea să se vândă pentru minim 700.000 de lire sterline. Aviz amatorilor, ele încă își caută un proprietar.

Mai accesibile ca preț, două motociclete de epocă cu ataș s-au vândut pentru 66.000 de lire și 20.000 de lire sterline. Este vorba despre un Brough Superior SS80 și respectiv un Vincent Rapide Series C. Despre Brough Superior putem spune că a venit la pachet cu o întreagă documentație, inclusive fișele de construcție, cât despre Vincent Rapid, numele nu îl trădează, întrucât la vremea sa, motocicleta atingea o viteză maximă de peste 160 km/h. Iată ceva ce merită testat de noul proprietar!

Dacă intri pe site-ul Iconic Auctioneers vei observa că mai sunt câteva motociclete rămase și că nu trebuie neapărat să te chemi „om bogat”, pentru a te bucura de o fărâmă de istorie moto, existând destule modele de mopede, scutere, motociclete și chiar biciclete cu motor, al căror preț începe și de la 1.000 de lire sterline. Bogat sau nu, aceste operă de artă pe două sau după cum am văzut trei roti cer doar grijă și pasiune.

foto: MCN

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account