Mol
Mol
Mol

MV Agusta a lansat la Misano ediția specială Superveloce Ago

Cu ocazia rundei de la Misano din MotoGP, MV Agusta a lansat, cu mare fast, ediția specială Superveloce Ago, care va fi produsă în doar 311 exemplare.

Acesta este și numărul victoriilor bifate de Giacomo Agostini, nefiind pentru prima dată când MV Agusta dedică o ediție specială celui pe care AMA l-a denumit cel mai mare pilot MotoGP al tuturor timpurilor. MV Agusta a mai lansat în anii trecuți edițiile speciale F3 și F4 Ago, care deja se află la mare căutare printre colecționari.

Cu ce diferă așadar o Superveloce Ago față de o Superveloce „normală”? Evacuarea Arrow asimetrică are două țevi pe partea dreaptă și una pe stânga, fiind o adevărată operă de artă. Imprimă motocicletei un look super-clasic și este și street-legal, deci poți să fii fără griji, dacă te gândești să cheltuiesti 32.100 de euro pentru această motocicletă. Vei mai primi o șa Alcantara, o husă specială, manșoane de culoare roșie, un certificat de autenticitate și, desigur, semănătura lui Giacomo Agostini pe rezervor.

Dacă toate acestea nu te-au convins, poate o vor face furca Öhlins de 43 mm, cu jur triplu, complet reglabilă, amortizorul TTX36 NIX, amortizorul de ghidon sau elementele de carenaj din carbon despre care s-ar putea face o lungă listă. Dar, se spune că dacă te uiți cu suficientă atenție la numărul 1 , vei vedea fibra de carbon ițindu-se de sub acesta, iar asta ar trebui să fie suficient și pentru cei mai pretențioși motocicliști. Totodată, una dintre cele patru hărți de putere este configurată special pentru evacuarea Arrow, pentru momentele în care ți-ai putea dori să fii un mic și modern „Ago”.

Întrucât Giacomo Agostini a câștigat 15 titluri mondiale, și primele 15 exemplare din această serie specială a Superveloce au câte o plăcuță specială din carbon, atașată cu o curea de piele pe rezervor. Fiecare menționează anul victoriei. O motocicletă atât de specială nu putea decât să se bucure de o prezentare pe măsură, iar aceasta a fost pusă în scenă de către „Ago” însuși, legendarul campion dând o tură pe circuitul Misano, desigur în șaua uneiSuperveloce Ago.

Dacă privești cu atenție, în filigranul acestei evacuări, Ago stă scris!

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account