Primele cursuri California Superbike School în România, pe Motor Park

Primele cursuri California Superbike School în România, pe Motor Park

Instructorii California Superbike School, una dintre cele mai renumite școli de perfecționare a artei abordării virajelor, vor veni în România, pe Motor Park, pe 21 septembrie și 15 octombrie, pentru a împărtăși din experiența lor cu riderii români.

Cursurile California Superbike School se adresează tuturor riderilor, indiferent de nivelul de experiență sau de motocicleta folosită.

California Superbike School este o școală cu peste 45 de ani de activitate, timp în care peste 65 de titluri de campion mondial sau regional au fost câștigate de elevi ai cursurilor de pilotaj ai renumitei școli americane, înființată de Keith Code.

Școala californiană este renumită la nivel mondial atât pentru tehnicile transmise cursanților, cât și pentru metodologia folosită în predare. Scopul cursurilor este îmbunătățirea tehnicii de abordare a virajelor de către orice motociclist, la orice nivel ar fi (începător, amator sau sportiv de performanță). California Superbike School este renumită pentru că aplică o rețetă universală în predarea abordării virajelor, atât pentru amatori, cât și pentru profesioniștii care caută ultimele zecimi de secundă.

Cursurile sunt structurate pe patru niveluri. La început se identifică cele mai frecvente șase erori făcute de cursant, apoi, la ultimul stagiu, se devoltă un program personalizat pentru fiecare rider în parte.

Având în vedere că abilitățile pe care California Superbike School le predă sunt aplicabile oricărui tip de motocicletă și oricărui viraj, instructorii europeni ai școlii așteaptă la cursurile de pe 21 septembrie și 15 octombrie rideri cu orice fel de motociclete, de la supersportive, până la cruisere. Cursurile vor avea loc pe circuitul Motor Park România, în apropiere de București (la Adâncata), de la 8 dimineața până la 6 seara.

Motocicletele instructorilor vor fi puse la dispoziție de dealerul BMW Motorrad Automobile Bavaria.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account