Primele imagini cu noul Suzuki V-Strom 1000: arată ca DR Big

Suzuki a publicat un clip în care se vedere destul de bine cum va arăta noul V-Strom, care va fi prezentat la EICMA în doar câteva zile. Noul look te duce cu gândul la legendarul DR Big.

Într-un prim video teaser fără informații concrete nu s-a văzut cine știe ce din posibilul viitor Suzuki V-Strom 1000, dar acest al treilea teaser înlătură orice dubiu: la EICMA, în mai puțin de o săptămână, va fi dezvăluită noua versiune a marelui V-Strom.

Scurta secvență care arată clar perspectiva trei sferturi față a motocicletei confirmă un nou design, care te duce cu gândul în mod clar la primul DR Big 750, cu al său „cioc” înalt și farul dreptunghiular care amintește de Katana. E posibil să se fi schimbat și numele motocicletei. Dar sigur a păstrat arhitectura motorului, cu doi cilindri în V, dar nu știm încă cilindreea exactă. Adică dacă va rămâne la 1.000 cmc sau va crește, la fel cum a făcut și Honda Africa Twin, odată cu trecerea la normele Euro 5, care implică o „gâtuire” suplimentară a motorului și care ar scădea performanțele, în mod normal, dacă nu ar exista această creștere de cilindree.

Cu siguranță putem să ne așteptăm la dotări mai ample în materie de sisteme electronice față de modelul actual. Dar mai avem de așteptat doar câteva zile până vom afla totul despre noul enduro-tourer din Hamamatsu.

noi,

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account