Programul RABLA Moto își intră în drepturi prin SYM România

SYM România s-a alăturat Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național, oferind scutere și motociclete cu capacități cilindrice de la 125 cc până la 600cc, adaptate tuturor nevoilor de deplasare urbană și extra-urbană.

Programul RABLA Moto presupune acordarea unei prime de casare în valoare de 3.500 de lei, susținută nerambursabil din Fondul pentru Mediu, în schimbul predării spre casare a unui autovehicul uzat cu o vechime de minim 8 ani. Extinderea programului pentru scutere și motociclete a fost posibilă prin implicarea activă a Asociației Moto ADN.

Prima de casare poate fi folosită pentru achiziționarea unui scuter unei motociclete cu o capacitate cilindrică de minim 125 cmc, în câțiva pași simpli: clientul merge la SYM România, alege vehiculul și primește o notă de înscriere în program; apoi casează și radiază autoturismul; în a treia fază, revine la SYM cu documentele obținute după casare și radiere; într-o ultimă fază, din prețul cu TVA al scuterului sau motocicletei, se vă scădea suma de 3.500 lei (aproximativ 715 euro).

“Este o perioadă dificilă, când nevoia de transport în siguranță a devenit foarte importantă. Ne-am alăturat programului RABLA Moto din dorința de a oferi posibilități cât mai variate pentru achiziționarea  unui scuter. Venim în întâmpinarea tuturor celor care lucrează în domeniul livrărilor sau a celor care vor să se deplaseze mai ușor prin oraș, cu soluții care se potrivesc și bugetelor reduse. Dacă ne raportăm la prețul minim al unui scuter SYM ce are capacitatea de 125 cmc, 1.995 de euro,  valoarea voucherului reprezintă aproximativ 35 % din prețul de achiziție. Oferim clienților noștri soluții și pentru restul sumei, prin programe de finanțare prin TBI Credit, cu perioada de creditare între 1 și 5 ani.” a declarat Nicolae Mihalcea, Managing Partner SYM Future Mobility.

În ceea ce privește achiziționarea propriu-zisă, vizitele se fac numai în baza programării la telefon, astfel încât prezența în showroom să fie limitată la un singur cumpărător simultan.  Conform Ordonanței Militare nr. 8, art.1 este permisă circulația în afară locuinței pentru cumpărarea de autovehicule, bifând punctul nr.2 din declarația pe propria răspundere.

Mai multe informații despre modelele de scutere disponibile pot fi găsite pe site: www.sym-romania.ro.

Showroom-ul SYM funcționează în această perioadă cu program limitat, de luni până sâmbătă, în intervalul 12:00 – 16:00, cu programare la telefon. Pentru consultanță și informații, se poate apela, în intervalul 10:00 – 19:00, numărul de telefon: 0770 780 107.

Marca SYM este prezentă în 85 de țări de pe toate continentele, prin intermediul subsidiarilor și dealerilor, atingând în 2018 vânzări record de peste 750.000 de unități vândute în toată lumea.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account