Prototipul electric Triumph TE-1 va fi prezentat în iulie!

Pe 12 iulie Triumph va prezenta forma finală a prototipului electric TE-1.

Aceasta înseamnă că vom vedea filme și fotografii, dar vom descoperi și care sunt datele tehnice ale motocicletei, inclusiv timpul de încărcare și autonomia.

Această dată este una foarte importantă pentru Triumph Motorcycles, întrucât toată lumea își va putea face o idee clară despre ce va înseamna electrificarea pentru această marcă. Un segment important al pieței moto va fi reprezentat de modelele electrice, așadar companiile care reușesc acum să lanseze motociclete de referință se vor bucura, în viitor, de acest start în forță. Să luăm ca exemplu pariul pe care l-a făcut Harley-Davidson cu LiveWire și noul S2 Del Mar.

Este remarcabil faptul că nu au existat întârzieri în acest proiect, ținând cont de complexitatea sa. Triumph a lucrat cu Williams Advanced Engineering și Universitatea din Warwick. Cei dintâi sunt responsabili pentru baterie și aspecte ce țin de termodinamică, în timp ce „universitarii” au gestionat proiectul, asigurându-se că nu se ajunge în puncte fără ieșire, care ar genera întârzieri serioase.

Se pare că toată lumea și-a făcut foarte bine treaba, întrucât avem acest teaser și o numărătoare inversă aflată în curs:

Poți citi mai multe despre etapele precedente ale proiectului aici.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account