Royal Enfield Himalayan în variantă electrică va fi lansat abia prin 2027

Prototipul electric HIM-E a fost prezentat de către Royal Enfield la EICMA, toamna trecută și s-a bucurat de o primire bună.

Tot atunci, s-a vorbit despre 2025 ca anul lansării modelului de serie, dar, Royal Enfield a decis să mai aștepte. Deși motocicleta arată bine și chiar indienii spun că au decis să facă ceva diferit de alte modele electrice, CEO-ul Siddharta Lal, spune că încă nu există cerere pentru motociclete electrice.

De menționat că, potrivit jurnaliștilor moto germani, nici BMW nu se grăbește să lanseze o motocicletă electrică de mari dimensiuni, exact din aceleași motive. Așadar, dracul motocicletelor electrice care vin să strice buna dispoziție a motocicliștilor de pretutindeni nu e chiar atât de negru.

Dar, ce este cu acest Himalayan electric? În primul rând, Royal Enfield îl descrie drept o platformă de testare pentru „explorarea sustenabilă”. Motocicleta este testată intens atât în munții Himalaya cât și în tunelul de vânt.

Puține detalii au transpirat cu privire la detaliile tehnice ale HIM-E. Motocicleta folosește o roată de 21 de inch pe față și una de 18 pe spate, și, cel puțin sub această formă de prototip, o furcă Öhlins și etriere Nissin. Totodată, carcasa bateriei are și rol structural, iar elementele de carenaj sunt compuse din fibră de in.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account