Serie limitată de Yamaha YZF-R1 „track only”, mai ieftină

Yamaha a venit cu ideea de a comercializa o versiune de pistă a noilor R1 și R6, cu scopul de a scădea prețul pentru echipele care vor să folosească modelul la curse.

yamaha_r1_track-only

Yamaha YZF-R1T (de la „Track”) se vinde deja în unele piețe, precum Japonia sau Italia, dar încă nu se știe dacă modelul va fi disponibil și pe alte piețe din Europa. Această versiune a popularei supersportive japoneze este redusă la esență din punctul de vedere al echipamentelor și nu este omologabilă pentru circulația pe drumuri publice. Au fost eliminate farul, stopul, semnalizatoarele, oglinzile și suportul plăcuței de înmatriculare, printre altele. Carenele sunt de curse, negre și simple. Astfel, prețul motocicletei ajunge la 14.800 de euro pe piața din Italia, cu aproximativ 4.000 de euro mai ieftin decât modelul de R1 „stradal”.

Yamaha a pregătit și o versiune de pistă a lui R6 (care, în mod complet inexplicabil, păstrează oglinzile), care se vinde cu suma de circa 6.500 de euro în Japonia.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account