Teaser Video cu noua Honda NT1100

“The New Touring Era” este sloganul care încheie primul clip video ce prezintă în mod frugal noua Honda NT1100.

Într-un context idealizat, la care contribuie și un fundal sonor cu muzică clasică abia avem timp să observăm o motocicletă touring dotată cu un set complet complet de genți, un parbriz cât se poate de serios, ghidon generos dimensionat și bord TFT. Undeva departe, în ceea pot să fie la o adică insulele Canare, un cuplu de motocicliști au lăsat în urmă obligațiile profesionale și devorează viraje pe asfalt.

Iar suma acestor părți nu poate fi decât anunțatul NT1100, un rival serios pentru motociclete touring de mare calibru precum  BMW  R1250RT dar și mai suplul Kawasaki NinjaSX. Cert este că pe 21 octombrie vom afla toate detaliile și vom înțelege ce fel de tourer va fi NT1100.

Până atunci, putem spune că  acesta se va baza pe CRF1100L Africa Twin, cu care va împărți propulsorul reprezentat de doi cilindri paraleli cu o capacitate de 1.084 cmc, electronica dar și cele două console de bord și chiar opțiunea unei transmisii automate DCT. Iar aceasta ar urma să fie rezervată pentru versiunea superioară, NT1100D, care va fi dotată și cu alte componente premium, în timp ce NT1100A va fi versiunea de bază, cu o transmisie clasică. Aceste speculații sunt permise de certificatele de emisii existente deja în Germania. Spre deosebire de Africa Twin, care rulează pe roți cu spițe,  NT1100 o va face pe roți turnate din aluminiu, de 17 inci, fiind clară orientarea ei către drumuri asfaltate.

În luna februarie a acestui an, Motobikes lua notă de: https://motobikes.ro/stiri/honda-inregistreaza-numele-nt1100-urmeaza-un-tourer-cu-motor-de-africa-twin

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account