Tragedie: practicant italian de FMX moare la Monte Carlo

Tanarul Kevin Ferrari a murit astazi in urma unui accident survenit in timpul antrenamentelor pentru un eveniment de Freestyle Motocross (sau FMX) la Monte Carlo.

01-kevin-ferrari

Kevin Ferrari avea 24 de ani si facea parte din echipa italiana de freestyleri denumita Da Boot. Venise impreuna cu doi colegi de echipa sa participe la evenimentul de FMX Flic Flac Moto X, organizat in jurul celei de a 39-a editii a Festivalului de Circ de la Monte Carlo.

Inca nu se stiu cu exactitate imprejurarile accidentului, dar se pare ca tanarul Kevin se antrena si tocmai executa un backflip, dar a aterizat prea devreme si s-a lovit la cap.

Kevin Ferrari era italian, nascut in Reggio Emilia, locuia in Campogalliano si isi facuse un nume in comunitatea practicantilor de FMX datorita talentului sau innascut. Italianul a participat la evenimente mari in domeniu, inclusiv Freestyle-ul Natiunilor, la Schalke, in fata a 35.000 de spectatori.

Condoleante familiei si prietenilor.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account