Rossi a fost uluit de turul lui John McGuinness pe Isle of Man, în cursa Senior TT [VIDEO]

Valentino Rossi și John McGuinness sunt doi piloți legendari, care se respectă reciproc foarte mult. Cei doi au interacționat din nou de curând, după ce Rossi a văzut clipul cu primul tur al lui McGuinness din cursa Senior TT pe Isle of Man, pe care a și câștigat-o, de altfel, în șaua motocicletei sale Honda CBR1000RR. Iată filmul (nu, în caz că vă întrebați, nu este redat pe repede înainte, așa merge omul):

După ce a văzut clipul, Rossi a glumit pe Twitter, spunând că știe secretul pentru ca McGuinness să meargă și mai tare pe legendarul circuit – arcul spate strâns cu o jumătate de milimetru în plus. Dar asta numai după ce l-a lăudat pe englezul în vârstă de peste 40 de ani, care are 23 de victorii la activ pe Insula Man. Rossi a spus despre McGuinness că are „2 big balls” – ceea ce, venind de la un multiplu campion mondial care nu duce nici el lipsă de „balls”, e cu atât mai interesant.

Iată schimbul de replici pe Twitter dintre cei doi:

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account