Unul dintre tinerii piloți de top ai României are nevoie de ajutor

Tânărul motocrosist Zoltan Ordog, despre care v-am mai povestit pe site-ul nostru în repetate rânduri, este într-un mare impas după ce garajul familiei, unde se aflau motocicleta și echipamentele sale, a ars complet într-un incendiu, duminică seara.

Zoltan Ordog este, la 14 ani, una dintre tinerele speranțe ale României la motocros, fiind remarcat la nivel internațional la finalul anului 2019, când a fost selectat pentru a fi susținut de Yamaha Motor Europe în sezonul 2020.

Parcursul excelent al pilotului din Ojdula a fost însă întrerupt duminică seara, printr-un incident cât se poate de nefericit. Garajul familiei Ordog, în care se aflau motocicleta și echipamentele lui Zoli, a ars complet în urma unui incendiu. Din fericire, casa familiei a fost salvată, dar situația arată cât se poate de rău pentru Zoli în ceea ce privește cariera sa sportivă: în acest moment, pilotul din Covasna nu mai poate participa la curse pentru că, efectiv, nu are cu ce.

Mulți prieteni, fani ai motocrosului sau pur și simplu oameni inimoși s-au hotărât să-l ajute pe Zoltan Ordog să-și continue visul și credem că împreună putem să ajutăm întreaga familie să treacă peste acest moment dificil. Te poți implica și tu donând o sumă oricât de mică în contul RO48CECEC001946200551310 deschis pe numele Ordog Maria (CNP: 2730514142056).

Anul trecut, când aveam nevoie urgentă de ceva echipament de supermoto pentru fiul meu, Istvan Ordog m-a ajutat necondiționat, donându-mi din echipamentele pe care nu le mai folosea Zoli și nu a acceptat nimic în schimb în afară de mulțumiri. Așa că voi face tot posibilul să-l ajut și eu acum.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account