Valentino Rossi a devenit pilot oficial BMW M Motorsport

Echipa de uzină BMW M are parte pentru sezonul 2023 de un coleg cu totul special.

Valentino Rossi și BMW M Motorsport au semnat o înțelegere care se extinde dincolo de participarea la curse alături de echipa BMW M Team WRT.

Astfel, multiplul campion mondial nu doar că va participa în Fanatec GT World Challenge Europe și Bathurst 12 Hour la volanul unui BMW M4 GT3 ci va fi și disponibil pentru alte curse și sesiuni de teste cu mașinile de curse BMW M Motorsport.

Aventura pe patru roti a lui Valentino Rossi a început alături de Audi, la volanul unui R8 GT3, sub culorile Team WRT, una dintre cele mai puternice echipe din cursele GT. La începutul lunii decembrie, echipa a anunțat o nouă colaborare cu BMW.

„Valentino Rossi nu are nevoie de nici o prezentare. Este unul dintre cei mai de succes piloți de motociclete din toate timpurile. Dar, el a demonstrat că este un pilot excelent și pe patru roti, dovedind ă automobilismul este a doua sa casă în motorsport. Valentino își aduce toată pasiunea, priceperea și hotărârea în acest nou capitol și este fantastic ca el să se alăture familiei BMW M Motorsport. Bine ai venit la bord, Vale!”, a declarat Andreas Roos, președinte al BMW  M Motorsport.

Sunt foarte mândru să devin pilot oficial BMW M. Aceasta este o oportunitate grozavă”, a spus Rossi. „Anul trecut am început să concuresc serios pe patru roți și am încheiat primul meu sezon cu echipa WRT. Ne-am înțeles foarte bine și sunt încântat  că echipa a ales BMW M Motorsport ca nou partener. Am avut deja șansa să testez de două ori BMW M4 GT3 și am senzația cu mașina este foarte bună. Cred că în sezonul viitor am putea fi competitivi. De asemenea, BMW M Motorsport mi-a oferit ocazia să concurez alături de doi piloți foarte competitivi anul viitor, Maxime Martin și Augusto Farfus. Mai am multe de învățat și de îmbunătățit, dar sper să fiu la înălțime și suficient de rapid pentru a lupta în weekendurile de cursă.” a mai declarat Doctorul.

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account