Yamaha, pianul și motocrosul [VIDEO]

Rareori vezi piloți de motocros făcând spectacol pe o coloană sonoră de muzică clasică. Și mai rar se întâmplă ca acea muzică să fie interpretată chiar de un motocrosist, la pian.

Sub titlul „Two Yamahas, One Passion”, Yamaha Motor Europe a publicat un film interesant, în care elvețianul Jeremy Seewer, vicecampion mondial la motocros în 2019, își surprinde colegii de echipă Arnaud Tonus și Gautier Paulin în timp ce aceștia se antrenau pe circuit cu o interpretare surprinzător de bună a bucății „Fur Elise” a lui Beethoven, la un pian Yamaha, evident.

Se pare că Seewer a exersat mult la pian în copilărie, dar a renunțat pentru a se dedica în întregime carierei în motocros. Pilotul elvețian în vârstă de 25 de ani este unul dintre cei mai rapizi piloți de motocros din lume, dar încă mai știe să atingă elegant clapele unui pian.

Seewer nu este singurul pilot care a renunțat la pian pentru o carieră în motorsportul pe două roți. James Toseland (care a rulat tot cu Yamaha, în ultimii ani de carieră, înainte să se retragă) este și el un pianist foarte bun și chiar a început o carieră în muzică alături de propria formație rock, odată ce s-a retras din competiții, în 2011. Formația nu a devenit pe cât de populară ar fi sperat fostul pilot britanic, dar muzica nu sună rău deloc. Judecați și voi:

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account