Yamaha prelungește cu trei luni perioadele de garanție

Yamaha Motor Europe a luat decizia de a prelungi perioadele de garanție ale tuturor motocicletelor cu trei luni, pentru a compensa timpul pierdut din cauza epidemiei de Covid-19.

Pentru că mulți dealeri oficiali Yamaha din Europa și-au închis porțile în urma restricțiilor aplicate de autorități pentru a încetini răspândirea infecției cu noul coronavirus, Yamaha a hotărât să prelungească cu trei luni toate garanțiile normale și pe cele extinse, mai exact pe cele care au expirat sau sunt pe cale să expire între 1 martie și 31 mai 2020.

Această prelungire a garanțiilor este valabilă pentru toate vehiculele și pentru produsele diviziei marine Yamaha.

În același timp, importatorul oficial Yamaha în România, Motodynamics, a anunțat că toți dealerii din țară continuă să lucreze și că vor prelua gratuit motocicletele clienților de la domiciliul acestora pentru operațiuni de service, urmând să le returneze tot gratuit, pentru a-i ajuta pe clienți să nu iasă din casă mai mult decât este nevoie.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account