Mol
Mol
Mol

Echipamente testate: Jacheta Touring Furygan Vulcain 3-in-1

Vulcain 3-in-1 este unul dintre vârfurile de gamă ale producătorului francez Furygan în materie de jachete de touring. Nu e deloc ieftină, dar face multe și le face destul de bine.

Port geaca Vulcain de la Furygan de toamna trecută și cred că am adunat cam 5.000 km cu ea, pe orice tip de vreme. Inițial am folosit-o mai mult ca pe o geacă de iarnă, căci, deși nu pare foarte groasă, cele două mesade (una pentru izolație termică, cu aluminiu, și una impermeabilă) o fac ideală pentru temperaturi scăzute. Așa că am folosit-o inclusiv la temperaturi sub 0 grade fără probleme, doar cu o bluză cu mânecă lungă pe dedesubt.

Partea interesantă este că pot s-o folosesc în continuare fără probleme, deși s-a încălzit bine afară. Asta pentru că am scos cele două mesade și am deschis aerisirile destul de generoase (două la piept și două pe toată lungimea mânecilor). Evident, nu este la fel de confortabilă la căldură ca o geacă de vară, dar e destul de OK chiar și la 30 de grade.

Ce altceva mi-a mai plăcut? Arată bine, vine bine pe corp și nu are masivitatea și lipsa de eleganță a jachetelor de touring clasice. Sistemul Furygan Ski System, un fel de fustă care se prelungește în partea de jos a gecii, împiedică intrarea aerului rece pe dedesubt în zilele friguroase. Calitatea materialelor și a fabricației este ireproșabilă.

Ce nu mi-a plăcut? Nu este disponibilă decât într-o singură culoare, una foarte sobră, și nu costă tocmai puțin, la peste 1.600 de lei. Deocamdată nu am alte minusuri de semnalat, dar testul continuă.

Jacheta este disponibilă pe www.moto24.ro.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account