Front Line MX, noi ochelari pentru motocross de la Oakley

Cel mai nou venit în colecţia de ochelari de motocross High Impact de la Oakley este Front Line MX, un model care se distinge printr-un câmp larg de vedere periferică şi un design fără ramă. Sistemul de benzi tear-off laminate „Perimeter Seal” protejează lentila de praf, pietricele şi noroi, dar şi de umezeală, în timpul manşelor.

ochelari motocross Oakley

Sistemul de filtrare optică PRIZM™ permite riderului să distingă, chiar şi la viteze ridicate, între numeroasele nuanţe ale suprafeţei de rulare, pentru a aborda cât mai în siguranţă şanţurile şi denivelările. Mărimile M şi L sunt potrivite pentru cea mai mare parte a fizionomiilor dar şi pentru diversele tipuri de căşti off-road. Graţie tehnologiei Ridgelock, schimbarea lentilelor se face foarte uşor, etanşeitatea păstrându-se, promit cei de la Oakley, ceea ce împiedică impurităţile să pătrundă în ochelari. Datorită sistemului “Perimeter Seal”, impurităţile nu pot pătrunde în spaţiul dintre lentilă şi tear-off, acest fenomen obstrucţionând de regulă vizibilitatea în cazul ochelarilor de motocross. Nu în ultimul rând, o veste bună şi pentru ochelarişti, Oakley Front Line pot fi purtaţi cu lejeritate şi împreună cu ochelarii de vedere, fără ca ergonomia să fie în vreun fel compromisă.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account