MotoGP Assen: Stoner si Iannone sunt de partea lui Rossi

Duelul dintre Rossi si Marquez din ultimul viraj al cursei de la Assen a starnit multe controverse. Cine ar fi fost castigatorul de drept? A facut Rossi o manevra incorecta? Marquez a fost foarte diplomat, dar a mentionat totusi ca el considera ca a castigat cursa.

rossi-marquez-assen-01

Printre „chibiti” se afla si nume importante, multi dintre pilotii din padocul Motomondialului exprimandu-si parerea referitor la duelul dintre cei doi giganti. Era oarecum de asteptat ca Andrea Iannone sa fie de partea lui Rossi, care ii este amic, si impotriva lui Marquez, cu care a avut dueluri stranse de-a lungul carierei. Iata ce a declarat pilotul de la Ducati: „Am vazut reluarea de mai multe ori. Era singura optiune pe care o mai avea Vale, sa ridice motocicleta si sa o ia prin nisip, altfel nu ar fi terminat virajul. Marquez a incercat sa castige, a putut sa incerce doar in acel mod, altfel nu ar fi reusit, dar pana la urma nu a reusit nici asa. Data viitoare trebuie sa se mai abtina cu intrarile acestea carena la carena pe care le face cu toata lumea.”

Cu totul surprinzatoare este insa sustinerea venita pentru Rossi din partea lui Casey Stoner, care mereu si-a apostrofat adversarii cand stilul lor prea bataios i-a determinat sa aiba contact. Dublul campion mondial i-a luat partea lui Rossi, cu care nu are un istoric tocmai placut, cu ocazia unui interviu la Festivalul Vitezei de la Goodwood: „Marquez a incercat sa intre pe la interior, dar Valentino a rezistat si a fost obligat sa ridice motocicleta si sa iasa de pe pista. Asa e la curse, oricum Rossi la Assen a fost pilotul numarul unu pe tot parcursul weekendului. Anul acesta merge foarte tare, e chiar impresionant.”

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account