Mol
Mol
Mol

Ural Dark Force – Forța fie cu tine!

Iată ceva foarte neobișnuit – un Ural Dark Force. Bine, veți spune, ce e așa neobișnuit? E un Ural cu ataș, arată cam la fel ca acelea de acum 40 de ani.

ural-dark-force-001-1

Ei bine, nu. Dark Force este o ediție specială de Ural cu tematică preluată din Războiul Stelelor. Motocicleta este atât de neagră încât i s-ar potrivi de minune lui Darth Vader. Motorul este același vechi boxer de 749 cmc răcit cu aer, care dezvoltă stratosferica putere de 41 CP, ceva mai puțin decât Death Star-ul lui Vader, am presupune.

Pe lângă culoarea neagră, ediția limitată Dark Force primește un far cu LED, o șa diferită și, țineți-vă bine, o sabie laser de jucărie care se montează în lateralul șeii.

ural-dark-force-1

Iată ce spun cei de la Ural despre motocicletă: „Dintr-o fabrică de foarte departe, ascunsă în Munții Ural, vine Dark Force. Cu echipament standard care include Sabie Laser, far cu LED și culoare complet neagră, ca să vă puteți ascunde în întunericul tenebros. Inspirați de lumea Star Wars, am creat o motocicletă care îi permite copilului din tine să exploreze latura întunecată fără a risca să distrugi echilibrul puterilor Universului. Come to the dark side… we’ve got sidecars!”

ural-dark-force-2

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account