Moto Guzzi lansează noul V7 2021, cu motorul de 850 cmc

Producătorul din Mandello del Lario a înnoit modelul de bază, V7. Apare motorul Euro 5 de 850 cmc și 65 CP derivat din cel de pe V85TT. Modelul a fost revizuit și ca estetică și este mai bine dotat.

Vremurile se schimbă, așa că până și Moto Guzzi și-a lansat noul model într-un eveniment online, pe motoguzzi.com. Modelul V7 reprezintă un adevărat simbol pentru producătorul italian de peste 50 de ani încoace.

Nu este vorba de o simplă actualizare cu ocazia trecerii la normele Euro 5 (cum au făcut mulți alți producători în această toamnă/iarnă), ci de lansarea unui model complet nou. Din nume au dispărut cifrele romane, apărute la lansarea din 2007. Există două versiuni: V7 Stone, mai simplă, și V7 Special, cu linii clasice.

Pe modelul V7 2021 debutează un nou motor, derivat din V2-ul transversal montat pe modelul adventure V85TT. Evident, este vorba de un motor Euro 5, care asigură în același timp și un spor important de performanțe. Puterea maximă crește cu 25%, ajungând de la 52 la 65 CP la 6.800 rpm (exact puterea rivalului Triumph Bonneville). A crescut și cuplul maxim, de la 60 l a73 Nm la 5.000 rpm, cu peste 80% din acest cuplu disponibil deja de la 3.000 rpm.

Din spate se observă arborele cardanic mai mare și roata spate mai lată, plus două noi amortizoare Kayaba. Structurile de pe flancuri sunt și ele noi, iar aripa spate e mai scurtă.

Cadrul a evoluat, fiind adăugate elemente din oțel în zona lagărului furcii, iar noile amortizoare au o cursă mai lungă și noua șa dublă este mai comodă. Suporturile scărițelor pilotului sunt și ele noi, având tot scopul de a spori confortul.

Moto Guzzi V7 Stone se recunoaște ușor datorită noului sistem de iluminare cu LED, începând cu farul față cu lumină de zi DRL, care are forma acvilei Moto Guzzi. Bordul complet digital, cu un cadran circular, este și el nou, la fel ca jantele din aluminiu cu design sport de pe varianta Stone. Pneul spate are acum dimensiunea 150/70. V7 Special păstrează bordul analogic cu două cadrane (vitezometru și turometru), plus jantele cu spițe.

Modelul V7 va fi oferit și în versiunea limitată pentru permisul A2 și oferă la serie controlul tracțiunii MGCT reglabil și decuplabil.

Noul model Moto Guzzi va fi disponibil de la începutul primăverii, la un preț care n-a fost încă stabilit.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account