Mol
Mol
Mol

KTM 1290 SUPER DUKE GT devine mai cizelat în 2022

Chiar și un „huligan” trebuie să se deplaseze pe distanțe lungi, să presupunem că vrea să își viziteze părinții sau bunicii… Pentru aceste momente și nu doar, există motociclete precum KTM 1290 Super Duke GT.

De curând, austriaca a primit o serie de update-uri,  care îi aduc puncte la capitolul eficiență. Astfel, propulsorul respectă acum normele Euro 5, fără a fi pierdut din cei 173 de cai putere. Masa motocicletei a scăzut cu un kilogram, grație roților cu cinci spițe, din aliaj, proiectate în CAD și „împrumutate” de la fratele Super Duke R. Acestea au primit și cauciucuri Continental SportAttack 4, mai potrivite pentru pilotaj sportiv.

Ecranul TFT este acum de 7 inch, layout-ul informațiilor prezentate a fost restructurat pentru a putea fi citit din mers, iar comutatorul a fost a fost reproiectat pentru a oferi o senzație mai premium. Această componentă din ce în ce mai importantă în conectarea cu motocicleta dar și în configurarea ei este acum și mai robustă, spun cei de la KTM.

Suspensia WP Apex semi-activă poate fi setată pe următoarele moduri: rider, rider și pasager, rider și bagaj si rider, pasager și bagaje, iar funcția anti-dive este standard. Totodată, 1290 Super Duke GT este motocicleta pe care KTM a instalat un nou sistem de navigație, denumit Turn by Turn PLUS, care afișează instrucțiunile de navigație direct pe ecranul TFT. Acesta va putea opera și offline, riderii putând să își planifice rutele pentru aventuri în cele mai îndepărtate și izolate locuri.

Totodată, un detaliu convenabil este și faptul că sistemul de navigație va putea fi operat integral de pe ecranul TFT, telefonul putând fi păstrat în buzunar. Aceasta este valabil și pentru Point of Interests – benzinării, restaurante etc, re-routing-ul permițându-ți să ratezi un waypoint fără a te avertiza instantaneu că trebuie să te întorci din drum. Am intrat în detalii despre acest acest sistem, tocmai deoarece îl vom întâlni și pe alte motociclete KTM.

Nu în ultimul rând, KTM 1290 Super Duke GT are și un aspect mai „stealth”, schema grafică integrând culorile portocaliu și argintiu, cu roți negre.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account