Mol
Mol
Mol

Kawasaki Versys 650 pornește pe urmele fratelui său mai mare

All-rounder-ul Kawasaki Versys 650 se bucură de o serie de schimbări care îi vor încânta pe fanii acestui model. Este vorba despre trecerea la un look similar cu cel al fratelui său de 1000 cmc, dar și de o infuzie de tehnologie modernă.

Așadar, privind motocicleta din față, există acum posibilitatea să o confundăm cu Versys 1000, grație noilor carene laterale care se îmbină natural cu rezervorul, a farurilor LED înclinate către înapoi și a parbrizului mai coborât, „tăiat” în mod agresiv.  Acesta se poate regla pe patru poziții, existând și o variantă mai înaltă.

Totodată, Versys 650 renunță la vechile sale instrumente de bord în favoarea unui ecran TFT de 4.3 inch, color, câștigând și conectivitate Bluetooth și acces la aplicația Kawasaki Rideology. Intră în scenă și sistemul de control al tracțiunii dezvoltat de Kawasaki, KTRC, acesta punând la dispoziția riderului două moduri, atât pentru un pilotaj axat pe sportivitate cât și în vederea abordării unor condiții în care aderența este redusă.

Verde și echipat! Mai exact, Versys 650 se prezintă aici în varianta Grand Tourer.

Kawasaki nu a simțit nevoia să umble la partea mecanică a lui Versys 650, acesta păstrând același propulsor cu doi cilindri paraleli, capabili de 66 de cai putere, găzduit de un cadru din oțel. Neschimbate au rămas și frânele și suspensiile, motocicleta ajungând 219 kilograme cu toate plinurile făcute. Cele două kilograme în plus față de modelul precedentsunt un mic preț plătit pentru progresul tehnic.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account