Triumph a lansat edițiile limitate Gold Line pentru familia Bonneville

După succesul de vânzări înregistrat în 2020 cu Street Twin Gold Line – o schemă de culoare exclusivistă „Matt Saphire Black”, cu detalii aurii, executate manual  de către unul din cei cinci meșteri vopsitori ai Triumph, compania britanică propune pentru 2022 acest tratament pentru nu mai puțin de opt modele.

Street Twin Gold Line a fost disponibil în 1.000 de exemplare. În schimb, pentru Bonneville T100, T120, T120 Black, Street Scrambler, Speedmaster, Bobber, Scrambler 1200XC și Scrambler 1200XE nu există o restricție ca număr. In schimb, motocicletele vor fi disponibile ca ediții Gold Line doar pentru 2022, apoi vor dispărea din oferta Triumph. Din punct de vedere mecanic, familia Bonneville a primit la începutul acestui an update-uri pentru motoare, frâne și suspensii, cât și pentru detaliile stilistice.

Fiecare motocicletă va veni într-o culoare proprie și va fi decorată manual cu pin stripes aurii, executate de către aceeași meșteri Triumph, cu o vopsea specială, deosebită de cea folosită în aplicații industriale. Aceasta ar fi prea subțire pentru aplicarea cu pensula a liniilor, atenție, manual, fără șabloane, de regulă, dintr-o sigură mișcare de către meșter, care, își prepară singur amestecul de vopsea.

Astfel, legendarele Bonneville T100 și T120 se vor bucura de o schemă grafică realizată din două culori clasice, „Silver Ice” și „Competition Green”, al cărui impact vizual nu poate lăsa indiferent pe nimeni. Logo-ul Boneville, alb-auriu, badges Gold Line aurii, dar și un parbriz „Silver Ice” disponibil ca și accesoriu completează acest tablou. De notat și disponibilitatea lui T120 Black Gold Line Edition, care vine cu benzi de culoare argintie de-a lungul rezervorului și pe capacele de sub șa.

Un Bonneville Bobber Gold Line va sări în evidență cu rezervorul său roșu, la fel ca și cele două aripi, capacele laterale negru și suporturile gri pentru genunchi de pe lateralele aceluiași rezervor. 

Bonneville Speedmaster este mai subtil, cu o combinație de negru și argintiu și rezervor căptușit în zona de contact cu genunchii. Desigur, pinstriping-ul și logo-urile realizate manual nu lipsesc de pe cele două motociclete.

Trecând în zona scramblerelor, Street Scrambler este albastru mat cu o dungă în culoarea grafitului pe rezervorul căptușit pentru genunchi, cu opțiuni pentru parbriz și o aripă față înaltă. Scrambler 1200 XC vine cu un rezervor vopsit în roșu „Carnival Red” și gri „Storm Grey”, cele două culori fiind separate de o dungă argintiu metalizat. Asta, în timp ce pe versiunea XE regăsim o combinație „Baja Orange” și „Silver Ice”, căptușeala pentru genunchi în zona rezervorului și desigur, ca pe toate modelele, dungi auri.

Este așteptat ca modelele Triumph Gold Line să se vândă la un preț cu  600 – 800 de euro peste cel obișuit, urmând să fie disponibile din luna noiembrie.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account