Triumph a lansat edițiile speciale Tiger 900 ARAGÓN

În iulie 2022, Iván Cervantes câștiga Baja Aragón, etapă în FIM Bajas World Cup, la categoria Trail.

Un an mai târziu, Triumph sărbătorește această performanță prin lansarea Tiger 900 Rally Aragón și Tiger 900 GT Aragón, două ediții speciale, disponibil doar în 2023.

Pilotând un Tiger 900 Rally Pro, Cervantes a dominat cursa de 450 km, trecând linia cu 1 oră și 6 minute înaintea rivalilor săi. Astfel, spaniolul a demonstrat capacitatea lui Tiger de a suporta unele dintre cele mai dure terenuri, concurând într-o competiție de elită.

Ce aduc nou cele două Triumph Tiger?

Tiger 900 Rally Aragón combină culorile Matt Phantom Black, Matt Graphite și Crystal White, cu accente distinctive de Racing Yellow și detaling Triumph Tiger și Aragón Edition, precum și un design nou și unic pentru șaua în două culori.

GT Aragón are același detailing Triumph Tiger și Aragón Edition, o șa în două culori, dar vine într-o schema de culori care combină nuanțele Diablo Red, Matt Phantom Black și Crystal White, având o notă mai elegantă.

 

Triumph Tiger GT Aragón Edition are furca de 45 mm cu cartuș Marzocchi, complet reglabilă print-un sistem eelec, cu RSU reglabil electronic, în timp ce ediția Rally Aragón are furca Showa reglată pentru performanțe și mai bune în off-road.

Ambele ediții Aragón sunt  echipate cu crash bars pentru motor, iar Tiger 900 Rally Aragón vine și cu bare de protecție pentru rezervorul de combustibil, ceea ce îi imprimă și un aspect mai racing.Nu trebuie uitat că o gamă de peste 65 de opțiuni de accesorii dedicate este disponibilă pentru ambele modele.

Merită menționat și cuplul de 87 Nm la 7.250 rpm al lui Triumph Tiger 900, ambreiajul tip slip and assist , un cadrul modular ușor și suspensiile cu specificații avansate. Astfel, performanțele, atât în off-road cât și pe asfalt sunt unele ridicate în termeni de manevrabilitate și dinamică.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account