[VIDEO] Motociclist vandalizează mașini, apoi este accidentat intenționat de un șofer

[VIDEO] Motociclist vandalizează mașini, apoi este accidentat intenționat de un șofer

Poliția din Derbyshire (Marea Britanie) este în căutarea unui șofer care a luat dreptatea în propriile mâini în momentul când l-a doborât de pe motocicletă pe un tânăr huligan care făcea ravagii prin cartier în șaua unei motociclete mici.

Tânărul Ashley Wood, aflat sub influența alcoolului și a drogurilor, s-a suit în șaua unui minimoto (fără cască, evident) și a început să dea iureș prin cartierul său din orașul Pinxton, doborând oglinzile mașinilor parcate și mergând pe trotuar cu viteză.

„Prostiile tinereții,” am spune unii dintre noi. Nu și unul dintre localnicii acelui cartier, care a fost foarte inflamat de faptele lui Wood. Respectivul om s-a suit la volanul unui Fiat Punto și l-a urmărit pe tânărul huligan. Pentru că acesta mergea pe o mini-motocicletă nu foarte rapidă, l-a și prins. A intrat în el și l-a împins într-o dubă parcată, provocându-i răni destul de grave.

Apoi, șoferul cu Punto a dispărut. Nu a fost încă identificat și mașina a fost găsită arsă într-o parcare pe marginea drumului. Este destul de clar că manevra a fost intenționată și poliția face un apel în clipul de mai sus la cetățeni pentru a-i ajuta să-l identifice pe omul care aproape l-a omorât pe tânărul huligan. Acesta a fost deja condamnat pentru infracțiunile pe care le-a săvârșit. A fost condamnat la opt luni de închisoare cu executare (și încă 18 luni cu suspendare) pentru conducere sub influența alcoolului și a drogurilor, conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără asigurare și conducere periculoasă. Are și interdicție de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru 12 luni.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account