Yamaha XSR 125 Legacy mizează pe look

Motocicletele de 125 cmc devin din ce în ce mai arătoase, iar mărturie o depune și noua Yamaha XSR125 Legacy.

Propulsorul de 125 cmc, răcit cu lichid, produce 15 cai putere la 10.000 rpm și poate fi întâlnit și pe modelele R-125 și MT-125. Furca USD are jambe de 37 mm, iar farul și stopul sunt LED.

Dezvoltată pe baza XSR 125, motocicletă lansată în 202, cu care împarte motorul și șasiul, Yamaha XSR 125 Legacy are parte de o serie de schimbări stilistice. Acestea augmentează acel look neo-retro, care ar trebui să o facă și mai atractivă în rândul tinerilor.

Varianta Legacy vine cu o pereche de jante ușoare, cu spițe, care fac o trimitere vizuală către modelele Yamaha ale anilor `60 și `70. De culoare aurie, jantele contrastează cu silueta neagră a motocicletei.

Rezervorul și aripile sunt vopsite în nuanța denumită de către Yamaha Historic Black, iar cadrul Deltabox, bascula, furca upside-down și capacele motorului sunt la rândul lor, tot negre. Pentru rezervor, s-a recurs la pinstriping auriu și argintiu, look-ul motocicletei fiind unul extrem de serios, în ciuda capacității cilindrice la nivel de entry level.

Vremurile în care o motocicletă de 125 cmc era privită drept o soră mai săraca a modelelor mai mari încă dăinuie în amintirea motociclștilor „bătrâni”.  Spunem asta pentru că în urmă cu niște ani, era puțin probabil ca cineva să se gândească să echipeze un 125 cmc cu cauciucuri performante.

Dar, vremurile s-au schimbat și XSR125 Legacy vine echipată cu un set de gume Metzeler Karoo. El sunt și unanim lăudate ca și comportament și, în plus, profilul lor ON/OFF nu doar că se potrivește cu imaginea motocicletei, dar îi adaugă și polivalență în exploatare.

Evacuarea finală este acoperită cu două plachete de aluminiu și, pentru cine dorește, există și un model dedicat de la Akrapovič. De altfel, pentru cei care se gândesc să își individualizeze și mai mult motocicleta, există trei pachete de la Yamaha Genuine Accessories, și anume Racer Pack, Street Pack  și Tracker Pack.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account