Suzuki lanseaza motocicleta si echipa de MotoGP [VIDEO]

Suzuki a lansat oficial noua echipa de MotoGP, denumita oficial Suzuki Ecstar MotoGP Team, condusa de Davide Brivio, si prototipul GSX-RR in schema coloristica oficiala, cu logoul noului sponsor principal Ecstar.

suzuki-motogp-2015-4

Suzuki GSX-RR 2015

Adevarata vedeta a evenimentului de lansare a fost chiar bolidul pe care il vor pilota spaniolii Aleix Espargaro si Maverick Vinales in sezonul 2015 al Motomondialului. Noul GSX-RR are o fisa tehnica impresionanta, puterea declarata a propulsorului fiind de peste 230 CP, la o greutate de 160 kg si un ampatament de 1.457 mm. In mod evident, geometria ciclisticii este complet reglabila, franele Brembo au discuri de carbon si rotile au diametrul de 16,5 inch. Suspensiile sunt furnizate de Ohlins. Motocicleta poate atinge viteze de peste 330 km/h, in functie de rapoartele transmisiei.

suzuki-motogp-2015-1

Davide Brivio, managerul echipei, alaturi de pilotii Maverick Vinales (stanga) si Aleix Espargaro (dreapta)

Sponsorul principal al echipei pentru 2015 va fi Ecstar, un nume putin cunoscut in Europa. Este vorba de marca de ulei de motor de inalta performanta produs de catre Suzuki, care a aparut pentru prima data in 1984. Pana acum, uleiul respectiv a fost distribuit in principal pe piata japoneza, dar, odata cu a 30-a aniversare a marcii, producatorul din Hamamatsu vrea sa mareasca semnificativ aria de distributie a produselor Ecstar.

In mod curios, logoul Motul a ramas pe motociclete, sugerand ca motoarele de competitie vor folosi in continuare lubrifiantii producatorului francez, cel putin deocamdata.

Iata ce a declarat Davide Brivio, managerul echipei Suzuki de MotoGP, cu ocazia lansarii:

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account